Plaatsen en herstellen van dakgoten

Dakwerken De Buysser - Zink- en koperwerk

Als u op zoek bent naar een vakman die gespecialiseerd is in dakgoten in Knesselare of omstreken, dan vertrouwt u best op de diensten van Dakwerken De Buysser. Wij zijn bedreven in zowel zinkwerken, loodwerken en koperwerken en gaan aan de slag in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Met meer dan vijftien jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner in alle soorten dakwerken.

Plaatsing

Wij plaatsen uw dakgoten, bakgoten en hanggoten in zink, koper en lood. U kunt daarnaast ook kiezen uit verschillende soorten afwerkingen. Dakwerken De Buysser gaat uiterst zorgvuldig te werk om alles te plaatsen. Wij garanderen u topkwaliteit, zodat u lang en zonder zorgen kunt genieten van uw dakgoten.

Renovatie en herstelling

Lekken uw dakgoten? Of zijn ze te verouderd? Bij Dakwerken De Buysser vervangen wij uw dakgoten of dakoversteek. Ook uw afvoerpijpen krikken we weer helemaal op. Bekijk gerust enkele foto’s van onze vorige dakherstellingen.

Vrijblijvende offerte

Als u nog vragen heeft of u wilt een afspraak maken voor een bezoek, neem dan zeker contact op met deze dakwerker. Wij luisteren graag naar uw verlangens en staan u bij met degelijk advies. De opmeting en offerte zijn steeds vrijblijvend, dus twijfel niet om contact op te nemen voor uw dakgoten in Knesselare. We werken klantgericht en met oog voor budget en kwaliteit.